Zvolte si typ nemovitosti

Prodej rodinného domu 342 m2, obec Albrechtičky, pozemek 549 m2

6.200.000 ,-
Celkem 21 fotografií, zobrazit všechny
:
Marta Trojáčková
telefon: +420777330631
info@realitytrojackova.cz

Prodej rodinného domu 342 m2, obec Albrechtičky, pozemek 549 m2

6.200.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinný dům 5+1 s hospodářskou budovou, krytým parkovacím stáním a zahradou v obci Albrechtičky, okres Nový Jičín. PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS VIZUALIZACI INTERIÉRŮ,KDE SI MŮŽET BUDOUCÍ STAV LÉPE PŘEDSTAVIT A INSPIROVAT SE POTENCIONÁLNÍM ŘEŠENÍM NOVÉHO BYDLENÍ. SKUTEČNÝ STAV MŮŽETE SHLÉDNOUT NA VIRTUÁLNÍ 3D prohlídce Matteport.

Rodinný dům se nachází na pozemku o celkové výměře 549 m2 a je obklopen zahradou a dvorkem se zámkovou dlažbou. Dům je po kompletní rekonstrukci dokončené v roce 2020. V rámci ní byly zhotoveny nové rozvody elektřiny, topení, voda, podlahové krytiny. Byla provedena výměna oken, vchodové bezpečnostní dveře, střešní krytina, nové komíny, kompletně zateplen včetně podlah a střešního pláště, původní stylový krov byl sanován. Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem napojeným na ústřední topení, v přízemí je ve všech místnostech podlahové topení, v podkroví designová topná tělesa. Dům je napojen na plyn, kanalizaci a obecní vodovod.
Dům je dispozičně řešený takto : ze vstupní chodby, z níž se na jihozápadní straně dostaneme do propojeného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní. Jídelna je, jako jediná místnost v domě je otevřena přes poschodí až do štítu. Dále se v přízemí nachází ložnice, technická místnost, samostatné WC a koupelna, kde je součástí vana i sprcha. Vstupní chodba je zakončena schodištěm vedoucím do obytného podkroví. Zde najdeme dvě obytné místnosti, které mohou sloužit jako dětské pokoje, ložnice či pracovna a dále malou místnost využitelnou jako komoru či šatnu. Díky vyvedeným odpadům a vodě je možné do budoucna místnost přebudovat, jako druhou koupelnu či WC.
K rodinnému domu náleží také původní hospodářská budova, která však díky kompletní rekonstrukci může sloužit nejen k uskladnění zahradního náčiní, kol a sezónních potřeb, ale také jako kancelář pro práci z domu, letní kuchyň či k občasnému přespání hostů. Součástí hospodářské budovy je prostorný sklípek.

Obec Albrechtičky je ideální lokalitou pro zájemce o klidné místo k bydlení. V obci se nachází prodejna potravin, pošta, MŠ a ZŠ, restaurace, vše v docházkové vzdálenosti od domu do cca 5–10 minut. Albrechtičky leží ve střední části CHKO Poodří a přímo s obcí pak sousedí přírodní rezervace Kotvice se soustavou rybníků, která je ideálním místem pro vycházky. Obec má pravidelné autobusové spojení se Studénkou, která je významným železničním uzlem a je vzdálená 10 minut jízdy autem. Dojezdová vzdálenost do centra Ostravy autem je 30 minut, totéž autobusem, vlakem či kombinací obojího s přestupem ve Studénce. Dojezdová vzdálenost na dálnic D1 je 10 minut.

Dům je připraven k nastěhování ihned. Interiérové dveře a sprchový kout bude nainstalovány dle výběru kupujícího a jsou zahrnuty v ceně.

PODÍVEJTE SE SAMI NA VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKU DOMU:
 https://my.matterport.com/show/?…

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
21011
Operace:
Prodej
Adresa:
Albrechtičky
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
549 m2
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Albrechtičky, okres Nový Jičín