Zvolte si typ nemovitosti

Prodej restaurace, 705 m2, pozemek 690 m2, Hutisko- Solanec

10.500.000 ,-
Celkem 23 fotografií, zobrazit všechny
:
Marta Trojáčková
telefon: +420777330631
info@realitytrojackova.cz

Prodej restaurace, 705 m2, pozemek 690 m2, Hutisko- Solanec

10.500.000 ,-
Popis nemovitosti:

Dovoluji si Vám nabídnout jedinečnou možnost koupě zavedené restaurace a penzionu " Na Salaši", která je strategicky dobře umístěna v přímém centru obce Hutisko-Solanec. Obec Hutisko-Solanec leží 6 km jihovýchodně od Rožnova pod Radhoštěm Jedná se o atraktivní lokalitu v blízkosti Pusteven a Velkých Karlovic.

Jedná se o kompletně zrekonstruovaný a přestavěný objekt s plně vybavenou restaurací, zastřešenou venkovní zahrádkou a parkovištěm na pozemku o výměře 690 m2. Původní stavba byla před 8 lety kompletně zrekonstruována (nová fasáda, zateplení, plastová okna, dveře, interiéry včetně podlah, rozvodů vody, topení, elektřiny a vzduchotechniky, ). Nemovitost byla také rozšířena o přístavbu ubytování – 3 pokoje v patře s kapacitou 9 osob. K dispozici je 4-lůžkový, 3-lůžkový a 2-lůžkový pokoj. Nemovitost je o celkové užitné ploše 705 m2 a nabízí možnost využít půdní prostory k dostavbě dalších ubytovacích kapacit. Objekt je napojen na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a odpad je sveden do obecní kanalizace. V roce 2016 byl instalován nový automatický kotel na pelety/hnědé uhlí se zásobníkem na vodu.

Dispozičně je budova řešena takto :

1.PP
V suterénu budovy prostory pro zařízení na chlazení a uskladnění piva a potravin
1.NP

- v přízemí je restaurace s výčepem + velký sál pro pořádání akcí (svatby, oslavy, zvěřinové hody) -

kapacita cca 180 lidí (bezbariérový přístup)

- WC pro hosty , obchodní prostor o výměře 23 m2 s vchodem z ulice (možnost pronájmu), kotelna. Dále je zde

kompletně vybavená kuchyň s nerezovým vybavením a skladem, zázemí pro personál, všechno je dle platných

norem.

2 .NP.
V patře se nachází 3 pokoje – 4-lůžkový, 3-lůžkový a 2-lůžkový pokoj. Každý pokoj má koupelnu s WC a kuchyňku. Dále je zde tech.místnost pro zaměstnance (sušička, pračka, 2× bojler na ohřev vody- samostatně pro pokoje) a kancelář . Půdní prostor vhodný k rekonstrukci.


Restaurace a penzion jsou na sobě nezávislé s vlastními samostatnými vstupy. Tato nabídka je zcela výjimečnou investiční příležitostí, jak získat podnik se zajetou klientelou a výbornou historií u zákazníků. Od května do konce září je možné rozšířit kapacitu restaurace o venkovní zastřešenou zahrádku pro 40 zákazníků.

V okolí je úžasné prostředí pro lyžaře, běžkaře, houbaře, turisty i cyklisty. Vyhledávaná lokalita nejen pro krásnou přírodu a malebnou architekturu. V blízkosti se nachází nové koupaliště se sportovištěm pro Vaši relaxaci i aktivní odpočinek.

Veškerý právní servis spojený s prodejem nemovitosti je samozřejmostí, stejně jako bezplatné finanční (hypoteční) poradenství.
Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila, tak zavolejte a domluvíme si prohlídku.

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
0497
Operace:
Prodej
Adresa:
Hutisko-Solanec 431
Plocha pozemku:
690 m2
Plocha zastavěná:
331 m2
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Rok rekonstrukce:
2015
Půdní nástavba:
Ano
Výbava - popis:
venkovní posezení
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 25' 45.015"N, 18° 13' 4.220"E