Zvolte si typ nemovitosti

Prodej bytu 1+1, 39 m2, Kopřivnice

1.380.000 ,- za měsíc
Celkem 9 fotografií, zobrazit všechny
:
Marta Trojáčková
telefon: +420777330631
info@realitytrojackova.cz

Prodej bytu 1+1, 39 m2, Kopřivnice

1.380.000 ,- za měsíc
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej družstevního bytu 1+1 o výměře 39 m2 s možností převodu do osobního vlastnictví, který se nachází v centru města Kopřivnice, ul. Obránců míru. Bytová jednotka je umístěna v 8.NP/8.NP. s výtahem. Byt je v původním stavu a nabízí novým majitelům možnost rekonstrukce dle svých představ. Pro inspiraci jsou u zakázky u fotografií použité vizualizace, jak by mohl byt vypadat po provedené rekonstrukci.
Po vstupu do bytu vejdeme do prostorné chodby, kde jsou vestavěné skříně, dále je zde vstup do koupelny a WC. Jádro je původní obložené obkladem. Součástí koupelny je sprchový kout, umyvadlo a prostor pro umístění pračky. Kuchyň i pokoj mají vstup z chodby – jsou neprůchozí. Z pokoje se vchází na lodžii ze které je krásný výhled na město. Podlahová krytina je koberec a PVC. Velkou výhodou bytu jsou nízké náklady na bydlení (cca 2.280,–Kč). Byt je slunný orientovaný na východ. Dům prošel revitalizací (nový výtah, nové stoupací rozvody v bytovém jádru , plastová okna, nová střecha a zateplení). Možný převod do osobního vlastnictví v roce 2023. Zbývající doplatek anuity cca 7.000,– Kč. Možnost čerpání hypotečního úvěru.

K bytu náleží i sklepní kóje umístěná v suterénu domu. V blízkosti je MŠ, ZŠ, lékárna, Hruška, Penny, Albert a restaurace. Vše v docházkové vzdálenosti. Parkování přímo za domem. Jedná se o velmi vyhledávanou lokalitu k bydlení.
Byt je ideální a vhodnou příležitostí pro všechny, kdo chtějí koupit byt jako investici na pronájem anebo pro seniory příp. jednotlivce na bydlení. Volný ihned !

Veškerý právní servis spojený s prodejem nemovitosti je samozřejmostí, stejně jako bezplatné finanční (hypoteční) poradenství.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
22008
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Kopřivnice
Obránců míru 991/9
Nemovitost byla již prodána
Plocha lodžie:
4 m2
Podlaží:
9. podlaží z 9 podlaží celkem
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 36' 3.543"N, 18° 08' 26.877"E