Zvolte si typ nemovitosti

Prodej ubytovacího zařízení, 447 m2, Prostřední Bečva, pozemek 8 964 m2

14.000.000 ,-
Celkem 23 fotografií, zobrazit všechny
:
Marta Trojáčková
telefon: +420777330631
info@realitytrojackova.cz

Prodej ubytovacího zařízení, 447 m2, Prostřední Bečva, pozemek 8 964 m2

14.000.000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rekreační areál „KOTOUČ“ v klidné lokalitě obce Prostřední Bečva. Jedná se o atraktivní lokalitu v blízkosti Pusteven, nedaleko Rožnova pod Radhoštěm. Areál je vhodný k investičnímu záměru, kde je možnost dostavby dalších ubytovacích kapacit ve formě rekreačních objektů, popř. navazujících sportovišť, dětského hřiště a parkoviště. Dále je možnost realizovat výstavbu apartmánového domu. Nemovitosti se nachází dle platného územního plánu v území schváleném, jako RH – plochy hromadné rekreace. Majitel má podanou žádost o změnu v územním plánu na bydlení.
Celý areál se nachází na pozemku o výměře 8 964 m2 jehož součástí jsou 4 budovy – chatka na ubytování je plně funkční (pro 5 osob) , budova/chata (technické zázemí pro bazén), srub s využitím, jako sklad. V hlavní budově je umístěna restaurace, byt správce a 2× apartmán na ubytování. Všechny budovy mají svoje č.e. V areálu je bazén, který má vlastní necirkulační úpravnu vody. Je vybudován jako víceúčelová nádrž. Není dlouhodobě využíván. Některé chaty, které byly součásti areálu byli již v minulosti prodány jednotlivě.

Dispozičně je hlavní budova řešena takto :
1.PP
V suterénu budovy se nachází sauna, ochlazovací bazének, odpočívárna, umývárna, WC, sprchy, společenská místnost, bar, několik skladů potravin a lahví, kotelna, uhelna.
1.NP
V přízemí je umístěna restaurace s barem pro cca 40 hostů, jídelna, sociální zázemí, šatny a WC pro zaměstnance a plně vybavena kuchyň se skladem.
2.NP.
V patře se nachází byt pro správce o velikosti 3+1 a výměrou cca 90 m2. Dále je zde kancelář a 2× apartmán o dispozici 1+1 s balkónem a sociálním zázemím.
Objekt je napojen na elektro, odpad je řešen ČOV a topení je na tuhá paliva. Plyn je na hranici pozemku.

Unikátní je samotné místo. V současnosti je Prostřední Bečva jedním z nejvýznamnějších rekreačních středisek v oblasti Beskyd. Areál Pusteven, který je součástí katastru obce tvoří soubor dřevěných horských staveb z let 1891–1900 podle návrhu architekta Dušana Jurkoviče. Tato oblast je celoročně hojně navštěvovaným místem. V okolí jsou ale i další turistické cíle, které jsou vyhledávané, jak v letních, tak i zimních měsících. Do Rožnova pod Radhoštěm dojedete do 15 min.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Veškerý právní servis spojený s prodejem nemovitosti je samozřejmostí, stejně jako bezplatné finanční (hypoteční) poradenství.

Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila nebo chcete doplnit nějaké informace , tak zavolejte a domluvíme si prohlídku.

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
22006
Operace:
Prodej
Adresa:
Prostřední Bečva
Plocha pozemku:
8963 m2
Plocha zastavěná:
446 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Projekt
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Výbava - popis:
bazén venkovní
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Prostřední Bečva, okres Vsetín